До една година бул. България“  и Симеоновско шосе ще са

...
До една година бул. България“  и Симеоновско шосе ще са
Коментари Харесай

Антон Хекимян: До 1 г. бул. „България“ и Симеоновско шосе ще са свързани с 6-лентово трасе

„ До една година бул. „ България “  и Симеоновско шосе ще са свързани с ново 6-лентово трасе. Ще е като новия сектор на бул. „ Тодор Каблешков “, който е част от целия план. “

Това дава обещание в предизборния си клип претендентът за кмет на София, повдигнат от ГЕРБ-СДС, Антон Хекимян.

Според някогашния публицист завършването на вътрешните кръгове, връзките с Околовръстния път и Северната скоростна дъга ще са негови съществени цели.

„ Това са бул. „ Рожен “, бул. „ Ломско шосе “, Източната дъга и Илиянско шосе. Всички тези обекти са основни за идващия мандат, само че най-важната задача е завършването на Околовръстния път от бул. „ България “ до Люлин “, споделя още във видеото Хекимян.

И приключва:

„ През 2024 година Столична община ще е подготвена напълно с планирането, по тази причина упорствам страната още в идващия бюджет да заложи започването на построяването на цялостното трасе.

С Вашата поддръжка работим ЗА София! “

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР